måndag, september 20, 2004

Efterord

Efter att ha kommit fram till Haparanda för ganska precis en månad sedan är det hög tid att skriva en sista rad.
Söndagen efter ankomst låg vi still i Haparanda och gjorde precis ingenting. Sov, åt, solade, gick ner och klappade Sveriges abolust vackrast riksröse... På måndagen hämtade Bussgods kajakerna för transport till Stockholm och vi satte oss på buss och tåg ner mot Stockholm. Tog 2,5 vecka upp och lite drygt 12 timmar tillbaka. Moderna kommunikationer är inte dumt...
Väl hemma kunde vi båda njuta i fulla drag av turen och börja smälta alla intryck. Nu, såhär efter en månad, har jag nästan bara de soliga, varma minnena kvar. Den soliga norrlandskusten, mötena med de härliga norrlänningarna, lite regnande utanför Göteborg, den vackra Höga kusten, alla skärgårdarna osv osv. Det blir ett nöje att sortera i bilderna och återuppleva allt igen.
Det gick förvånandsvärt lätt att komma tillbaka till vardagen: Att sova inomhus och inte jobba fysiskt 9-10 tim per dag. Att inte behöva frysa och att kunna laga mat på flera plattor samtidigt. Men andas instängd luft och ständigt höra trafikbuller. Att äntligen träffa vänner, nära och kära igen. Vad som blir härnäst får tiden utvisa. Vi har alla idéer men inget konkret.

Det har varit fler inne på hemsidan och följt oss än vi någonsin hade trott och vi hoppas att ni har haft nöje att följa oss under vår paddling! Hör gärna av er om ni funderar på någon tur någonstans längs kusten, chanserna är goda att vi har varit i närheten och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Paddelhälsningar!

David & Henrik

davidlindgren@hotmail.com
henrik.lindholm@sweco.com